Gamle Hobrovej 2, 8920 Randers Book tid her
  Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 28696641  eller send en email til  info@envyyou.dk
Gamle Hobrovej 2, 8920 Randers NV - BOOK TID HER!

Gelenegle

Gelenegle er efterhånden blevet meget populære

Gelenegle har eksisteret i 25 år og gennem årene er flere og flere begyndt at få øjnene op for de muligheder gelen giver, for at få smukke naturtro og holdbare negle.

Desværre er der også mange som har prøvet at få lavet gelenegle af nogle som ikke er uddannede, eller som er så nye i branchen, at de ikke har gjort sig de nødvendige erfaringer, som gør dig en dygtig negletekniker.

Derfor hører jeg ofte myter som ”gele holder ikke på mig” eller ” gele ødelægger min egen negl” ”gelenegle er bare så tykke” – falskt!

Jeg blev uddannet negletekniker for 16 år siden og gennem årene har jeg taget flere efter uddannelser og gjort mig de nødvendige erfaringer, som har givet mig sved og tårer, men også den nødvendige læring i, hvordan gelenegle tilpasses den enkeltes behov og egen naturnegl, for bedste holdbarhed og udseende. Gelenegle, når de er lavet rigtigt, er smukke, naturlige og meget holdbare.

Gelenegle vil for nogle holde godt uden lift fra første påsætning. For andre skal der 1-2 opfyldninger til, så gelen ”sætter” sig ordentligt. Da gelen for din negl er et fremmed materiale, er dens naturlige forsvar at prøve at frastøde det, i denne tilvænningsperiode, kan der for nogle opleves lidt lifting fra naturpladen. Gelen binder ikke godt på olierede overflader og afgiver din egen negl meget olie, kræver det supplerende produkter for at den sætter sig bedre.

For at opsummere, er flotte holdbare gelenegle en process og et spørgsmål om samarbejde. Med min erfaring vil jeg altid kunne få gelengle til at holde på netop dig, uanset dine tidligere erfaringer. Af samme årsag er der fuld garanti på knækkede negle i 4 uger og ekstra tilfilinger mellem opfyldninger, ved behov og efter min vurdering, af din negl, er ligeledes inkluderet i prisen. Dette er muligt fordi jeg har tillid til mine kunder og tillid til mit eget arbejde.

Gelenegle ødelægger de ikke dine egne negle, da jeg sætter en ære i at skåne din egen negl under hver behandling. Neglen vil dog op til en uge efter aftagning være mere ru i overfladen, da der er blevet filet let på naturneglen. Når neglen vokser ud, er den som før behandlingen, da man ikke laver skader i din egen negleplade.

Det er vigtigt du får taget neglene af ved en professionel. Gelen hæfter til det øverste lag i din egen negl. Piller eller rykker du dem af, vil dette udgøre en risiko for permanent skade af din naturlige negl.

Behandling og pleje af dine gelenegle

Selvom gele er ca. 6 gange stærkere end naturneglen, skal du stadig passe på dem.  Den kunstige negl skal ikke anvendes som et redskab.

Undgå at benytte neglen som redskab fx til at åbne nødder, batteri lukninger, dåser og hvad de ellers kunne fristes til at bruges til. Det vil med sikkerhed føre til, at dine negle bliver svagere og du vil derfor kunne opleve knæk eller løft på neglene.

Nøglen til en flot og holdbar kunstig negl ligger i neglebåndsolie og generel god pleje og hygiejne.  Olie skal bruges til såvel gele som Shellac. Olie tilfører fugt til såvel den kunstige negl som din naturnegl – dette betyder, at dine negle holdes smidige og risikoen for løft eller knæk reduceres betydeligt. Har du tørre og flossede neglebånd, afhjælper neglebåndsolien også dette problem.

Tænk på din negl som en gren. Er grenen tør kan den knækkes. Er grenen fugtig kan den vrides og bøjes uden problemer. Det gælder også dine negle.

Du må på dine gelenegle gerne anvende neglelak – men husk at putte et klart lag neglelak på, før den farvede, da du ellers kan misfarvegelen. Neglelak fjernes med acetonefri neglelak fjerner. Ikke fordi acetone kan opløse gelen, men ved hyppig brug, kan den bliver svagere.

Ved rengørring, anvendes handsker. Flere rengørringsmidler er stærke i dag og vil ligesom acetone, kunne resultere i svagere negle, hvor lift fra din egen negleplade også kan være en konsekvens.

Derudover kan dine gelenegle holde til langt mere end naturneglen og jeg ønsker dig god fornøjelse med dine nye negle

Priser

Påsætning af gelenegle med tipper eller opbygning på skabelon(natur)
499,- 90 min

Helfarve i forbindelse med påsætning (shellac/gele farve)
599,- 120 min

Fransk kant i forbindelse med påsætning (bredt smil)
649,- 135 min

Frit valg Dekoration, af alle negle i forbindelse med påsætning
649,- 135 min

Babyboomer og omre i forbindelse med påsætning
649,- 120 min

Opfyldning af Gelenegle indenfor 6 uger (natur)
299,- 90 min

Opfyldning med helfarve (Shellac/gele)
399,- 120 min

Fransk kant i forbindelse med opfyldning (bredt smil)
449,- 120 min

Opfyldning med Frit valg dekoration af alle negle
449,- 120 min

Babyboomer og Omre i forbindelse med opfyldning
449,- 120 min

Frit valg af dekoration af alle negle i forbindelse med opfyldning
449,- 120 min

Lille opfyldning u/farve (inden 14 dage)
129,- 30 min

Dekoration af enkelte negle m. sten og andet fra
20,- 5 min

Knækket negl uden eller med opfyldning indenfor 3 uger
Gratis 15 min

Knækket negl efter 3 uger
49,- 15 min

Knækket negle efter 3 uger i forbindelse med opfyldning
49,- 15 min

Aftagning af neglelak i forbindelse med nye negle eller opfyldning
39,- 10 min

Aftagning af gelenegle lavet hos Envy you m/pleje
99,- 45 min

Aftagning af gele fra andet sted med anden behandling
99,- 45 min

Aftagning af akryl fra andet sted i forbindelse med anden behandling
129,- 60 min

Aftagning af akryl, fra andet sted, uden anden behandling m/pleje
169,- 60 min

Gele fødder inkl. Farve/fransk kant
299,- 45 min


Skriv til os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen herunder, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.