Gamle Hobrovej 2, 8920 Randers Book tid her
  Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 28696641  eller send en email til  info@envyyou.dk
Gamle Hobrovej 2, 8920 Randers NV - BOOK TID HER!

Om os

Om indehaver Michelle Ravn

Privat bor Michelle med sin mand Kasper og deres 3 fælles børn.

Michelle blev for 16 år siden uddannet negleteknikker ved Ez flow i både gele, akryl og lasfiber negle. Gennem årene har hun taget flere efteruddannelser og supplerende kurser i andre gele mærker, for at kende markedet og finde frem til det hun synes holder bedst. Derudover har Michelle taget flere kurser i nail art, hvilket hun fortsat gør for at holde sig opdateret i nye tendenser inden for branchen. Michelle er uddannet inden for mærker som Alessandro, CND, Ez flow, IBD, Best of Beauty og OPI.

Derudover har Michelle taget grundforløbet som kosmetolog, som ikke er færdiggjort, da neglene kom til at fylde mere. Senere hen har hun dog været ansat som sælger og make-up artist ved Lancome paris, hvorved hun har taget flere make-up kurser.

Michelle har arbejdet som selvstændig negletekniker i Sverige og USA, hun har været ansat i Beauty studio Salling Aarhus, hvor hun var ansvarligt for negleteknikken i studiet. Hun har ligeledes arbejdet som negleteknikker i Estetique i Bruuns galleri i Aarhus, ligesom hun har været selvstændig i eget hjem.

Michelle har været ansat ved Style Box i Aarhus, hvor hun har kørt test på potentielle nye negleteknikkere forud for ansættelse.

Hun har senere hen udvidet med permanent make-up, som hun er nyligt uddannet i. Med sine mange års erfaring og kosmetiker forløb, er hun allerede knivskarp i, anotomisk at lave bryn, hvorfor det ikke har været en svær process at blive dygtig til permanent make-up.

Uddannelsen har hun taget ved Mona Lisa Cosmetics hos Bente Jensen, som er førende inden for permanent make-up branchen med sine mere end 30 års erfaring!

Med Michelles samlede baggrund kan du forvente, at komme i en klinik med højt til loftet, hvor menneskelighed og etik er i højsædet. Af samme årsag vælger hun at inddrage sin kærlighed for de i samfundet, der har brug for en hjælpende hånd. Derfor har hun blandt andet valgt, at tilbyde gratis permanent make-up til kemo patienter landet over. Der er også altid 30 % rabat til pensionister.

Michelle vægter samarbejdet med sine kunder højt og hun elsker at have med mennesker at gøre! Velkommen til vores klinik, hvor du altid vil føle dig velkommen og værdsat for netop den du er  !

Om klinisk assistent Anja

Anja er vores dygtige klinik assistent, som i vil møde når i kommer hos Envy you. Hun vil i hverdagene svare på jeres opkald og beskeder på sociale medier mellem 10-13
Anja er sat godt ind i alle vores behandlinger, så hun kan råde og vejlede jer på bedste vis.
Hun serverer jer også gerne en kop kaffe mens i får jeres behandling.

Om frisør Louise

Louise er vores dygtige frisør hun har været uddannet i 20 år og hendes professionelle hænder kan trylle det flotteste hår frem til både ung som gammel.
Louise er nærværende og har altid kun en kunde af gangen, så du er helt i fokus når du er i stolen.
Hun er dygtig til at vejlede i alt fra farve klipning og  pleje af netop dit hår.


Skriv til os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen herunder, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.