Gamle Hobrovej 2, 8920 Randers Book tid her
  Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 28696641  eller send en email til  info@envyyou.dk
Gamle Hobrovej 2, 8920 Randers NV - BOOK TID HER!

Permanent make-up

Hvad er permanent makeup og hvordan udføres behandlingen?

Bryn
Har du uens, ujævne bryn fra naturens side? Eller ønsker du bare at have pæne bryn, som du slipper for at tegne op hver dag? Modtager du kemobehandling og har som følge deraf mistet dine bryn, eller er årsagen en helt fjerde, så er permanent make-up løsningen for dig.

Med de nye teknikker som findes i dag, kan du få lavet brynet præcis efter dine ønsker, så det kan være både helt naturligt, eller mere markeret.

Af metode anvender jeg både microblading (hairstrokes/ 3D), powder brows, hybrid bryn/nano bryn, som er en kombination af de to førstnævnte.

Eyeliner
Eyeliner laves enten som vippefortætning, som bred eyeliner og med bred vifte. Sidst nævnte kan også kan fades, så den synes som en let øjenskygge samtidig.

Læber
Af læber udfører jeg både full lips, læbekant eller læbekant med fading (nano lips)

Permanent makeup eller micropigmentering, er en teknik, hvor der tatoveres, naturlige og naturtro bryn i det øverste hudlag. Alle farver er allergitestede og lægges nænsomt i det yderste hudlag. Jeg anvender sterile engangsnåle og knive (microblading).

Farven på dit blod og hudpigment (melanin) indeholder alt sammen jernoxid pigment, hvilket er grunden til at permanent makeup gradvist forsvinder, da kroppen selv kan nedbryde jernoxid molekyler. Farven bliver lysere med tiden i takt med at huden fornyer sig og holder 2-7 år alt efter hudtype.

Et behandlingsforløb for bryn består af mindst 1-3 behandlinger for at opnå
et tilfredsstillende resultat.

Et behandlingsforløbe af læber og eyeliner består af 1-2 behandlinger, afhængig af dit ønske for markantheden.

Jeg anvender bedøvelse ved alle behandlinger af permanent make-up. Da der arbejdes i det yderste hudlag er smerten derfor meget begrænset.

Efter første behandling opnår du typisk et resultat, der er 50 % færdigt. Ved anden behandling (4-6 uger efter første behandling) arbejder jeg på symmetrien og opfyldning af tabt pigment siden første behandling.

Døde hudceller vil tage en mængde af pigmenten med sig når disse udskiftes, hvorfor der ved anden behandling vil kunne opnås en tættere farve.

Da permanent makeup er en stor beslutning, ligesom det er vigtigt du føler jeg kender dine ønsker og behov, holder jeg forud for alle behandlinger af permanent make-up en konsultation, hvor vi forventningsafstemmer og du nøje vejledes omkring forløbet før behandling, samt den efterfølgende pleje af din permanente make-up.

Konsultationen koster 500,- og fratrækkes behandlingsprisen, såfremt du ønsker at få foretaget behandlingen hos mig. Tiden kan bookes online, men du er altid velkommen til at rette personlig henvendelse ved uddybende spørgsmål.

HUSK! Modtager du kemobehandling får du lavet permanente bryn gratis hos Envy you.

Disse behandlinger udføres den sidste onsdag i hver måned, der kan forekomme længere ventetid på disse dage.

Inden behandling
Indtag ikke smertestillende, alkohol og undgå solbadning 24 timer inden din permanente make-up behandling.

Efter behandling
Efter behandling får du plejende creme med hjem af mig, som jeg instruerer dig i brugen af på dagen. Undgå solbadning mest muligt og brug altid faktor 50, for længere holdbarhed af din permanente make-up.

Før du kan se det endelige resultat skal der gå 30, dage som er helingsproces tiden. Der kommer i løbet af den første uge sår på det behandlede område, som du IKKE på pille af, men skal lade falde af selv. I denne process tror mange, at farven forsvinder, men afvent de 30 dage, da dette er den tid det tager før at huden fornyer sig selv, hvor du kan se det endelige resultat.

Priser

Bryn
Bryn 1. behandling microblading/powder/hybrid
2500,- 120 min

Bryn 2. behandling inden for 8 uger (lavet af Envy you)
1000,-  75 min

Opfyldning inden for 3 år (lavet af Envy you)
1500,- 120 min

Eyeliner

Vippefortætning
1200,- 75 min

Bred eyeliner
1500,- 90 min

Eyeliner med bred vinge
1800,- 120 min

Eyeliner med bred vinge og shading
2000,- 135 min

Læber

Full lips (læbekant og farvning af læben)
2500,- 120 min

Læbekant
1800,- 60 min

Nanolips 3D (læbekant fading ind på læben)
2200,- 135 min

Andet

Skønhedsplet
500,- 30 min

Konsultation permanent make-up (fratrækkes behandlingsprisen)
500,- 60 min

Depositum ved permanente make-up behandlinger, før din bestilte tid er gældende 500,- tilbagebetales ved afbud senest 48 timer, før den aftalte tid.


Skriv til os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen herunder, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.