Gamle Hobrovej 2, 8920 Randers Book tid her
  Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 28696641  eller send en email til  info@envyyou.dk
Gamle Hobrovej 2, 8920 Randers NV - BOOK TID HER!

Vippextensions

Inden du kommer til behandling – eyelash extensions.

Vippe extensions skal sættes på rene øjenvipper. Det er vigtigt, at du kommer uden makeup, når du skal have eyelash extensions. Ellers går for meget af tiden med afrensning, så der er mindre tid til påsætning.

Husk, at du ikke må bruge olieholdig makeup-fjerner, da det vil lægge en hinde på dine vipper, så limen ikke kan binde optimalt.

Efter påsætning af vippe extensions

For optimal holdbarhed af dine vippe extensions anbefaler vi, at du undgår træning, bad, solarie og sauna i de efterfølgende 24 timer, som det tager, før limen er gennemhærdet. Den lim, vi bruger, er i øvrigt EU- og ISO 10993-5 godkendt. Den indeholder gummikomponenter, som gør, at dine vippe extensions forbliver fleksible og bløde, efter limen er hærdet

SINGLE LASHES

Ved single lashes bliver vipperne sat på enkeltvis. Én for én sættes et enkelt hår på hver af dine naturvipper. Med denne teknik kan dine egne vipper frit vokse og afstødes som normalt.

Resultatet giver et naturligt og meget smukt udseende, der holder i 2-3 uger.

Kr. 550,-

VOLUME LASHES

Ved volume lashes, bliver der brugt lettere og tyndere vipper, der gør det muligt at lave små faner af 2-5 hår, der bliver sat på et enkelt naturhår. Derved kan vipperne vokse og afstødes som normalt, ligesom ved den klassiske single påsætning. Volume er perfekt til dig der enten ønsker et fyldigere look, eller har skånsomt med naturvipper.

Kr. 750,-


Skriv til os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen herunder, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.